woensdag 26 april 2017  
Nieuws:
 
[vorige] [1][2] [volgende]
 
Mullendag 2009
 
Door André Ruiter - 23-03-09 21:36
 
Aan alle Mullen.

Het HOC heeft de Mullendag 2009 gepland op 6 sept.

Aan iedereen die denkt dat hij/zij gaat komen 't verzoek om € 12.50 p.p. over te maken op 363205535.

Mocht je nu al weten dat je zeker niet aanwezig zal zijn, dan graag een berichtje aan André.

Na de Mullendag gaan we weer sparen voor 't Mullenweekend van 21 tot 24 mei 2010. We moeten in dec al 50% aanbetalen. Verdere informatie volgt.

Groeten.
HOC
 
De tweede Tesselaar stiekem getrouwd!!
 
Door Marit Tesselaar - 29-12-08 21:24
 
Het zal wel een familiekwaal zijn, maar mijn broerTJE (ook al bijna 40) is vandaag (29-12-2008) stiekem getrouwd met zijn Anita!!!!! (zie fotoalbum)

Ze wilden geen poespas, feessie of iets dergelijks, maar gewoon even snel in en uit het gemeentehuis van Heerenveen. Met 10 minuten was de klus geklaard.

Mocht iemand ze willen feliciteren....... Ze zijn vanaf 1 januari twee weken op (huwelijks)reis naar de Dominicaanse Republiek dus je kunt "effe nie belle nie", maar een kaartje sturen kan natuurlijk wel:

Dion en Anita Tesselaar
Kool van Heerensstraat 9
8442 GV Heerenveen

Groetjes van z'n GROTE zus.
 
spirit op de radio
 
Door Dilana Wouters - 06-10-07 20:23
 
Hallo allemaal!

Het is een beetje laat, maar beter laat dan nooit!
Zondagmiddag 7 oktober komt Spirit op de radio en wel op Compleet FM.
Van 16 tot 17 uur worden Richard Brocks, Rogier Wijker en ik live geinterviewd over Spirit en ons 1e team.

Je kunt het beluisteren via www.compleetfm.nl of via de kabel: 89.0 en via de ether: 107.2

Groetjes Dilana.
 
Groeten uit Peru
 
Door Krista Mul - 18-10-06 23:56
 
Hoi allemaal,

Hier de eerste groeten uit Peru. Gratis e-mail in het hotel dus daar maak ik even gebruik van
De vlucht was lang maar is goed verlopen. Lima (hoofdstad) is wat ik ervan verwacht had: grauw en vies. Gelukkig gaan we morgenochtend weer weg.
De groep valt iets tegen, de gemiddelde leeftijd ligt erg hoog, ik vermoed dat ik de jongste ben, toch kan ik het wel met iedereen vinden.

Vandaag hebben we echt een geweldige dag gehad. Het met een buggy door de woestijn crossen was een enorme ervaring, het ging hard en van enorme stijle stukken af. Ook het zandsurfen was echt geweldig! We gingen op onze buik op een soort snowboard-plank naar beneden, onwijs stijl, echt geweldig! Het is ook erg onwerkelijk, we zitten in een hotel midden in de woestijn, een groen stuk met palmbomen en water, de rest eromheen is woestijn. Het hotel is koloniaal en ziet er geweldig uit.

We hebben vanochtend ng een aardbeving (5.8 op de schaal van richter) meegemaakt. Eerst een kleine schok en vervolgens een grotere. M'n kamergenoot en ik hadden onze broeken al aangetrokken om te vluchten, gelukkig viel het mee, het was wel effe schrikken. Achteraf wel weer grappig dat je het hebt meegemaakt....

De groep valt eigenlijk enorm mee, ik heb nu een groepje van 4 man waar ik veel mee optrek maar de rest (op een enkeling na) is eigenlijk ook erg gezellig. We hebben net met een groot deel gegeten en enorm gelachen, iedereen is flexibel en gezellig.

De Nascalijnen hebben we vanochtend met een vliegtuigje bekeken. Heel raar, het lijkt alsof ze gisteren getekend zijn, erg onwerkelijk.
Nu heerlijk aan het zwembad een middagje niks, het is hier erg warm dus lekker rustig aandoen is wel effe lekker....

We zijn gisteren na een busrit van 13 (!) uur aangekomen in Arequipa. Dit is een grote stad en ziet er al veel beter uit dan Lima, een mooi plein met daaromheen mooi gebouwen zoals een kathedraal en een klooster. Ook hebben we Juanita gezien, het meer dan 500 jaar geleden 12 jarige geofferde meisje. Door het ijs is ze goed bewaard gebleven, ook de organen en zelfs bloed is nog aanwezig, ik vond dat erg indrukwekkend.....

Eergisteren aangekomen in de Colca Canon, 3800 m hoog. Het leek in eerste instantie goed te gaan maar ik ben toch wel erg beroerd van de hoogte, misselijk, hoofdpijn, bonkend hart..... Ik heb wel alles mee kunnen doen: condor spotten, een hele mooie wandeling, zwemmen in de termale baden. Toch leg ik al twee dagen erg vroeg in bed en vandaag heb ik een enorme kutdag, ongelofelijk beroerd wakker geworden en na 7 uur in de bus naar Puno, direct in het hotel in bed gedoken. Ik hoop dat het morgen beter gaat want dan hebben we een hele leuke dag, we gaan slapen bij mensen op een eiland: geen elektriciteit, stromend water etc....

Gelukkig gaat het beter maar iedereen is wel ziek geweest van de hoogte....
Het eiland was geweldig, enorm primitief maar hele aardige mensen en we hebben erg veel lol gehad met het verkleden in de lokale kleding en een feestavond. Daarvoor ook nog de Oeroseilanden bezocht, drijvend rieteilanden waar mensen op wonen, ongelofelijk maar wel erg leuk om te zien. Wel jammer dat er meer toeristen dan bewoners waren maar ja, daar raak je hier wel aan gewend.....

Morgen richting Cousco, een lange reis en dinsdag start de Inca-trail dus als jullie niks meer van me horen dan ben ik aan het wandelen. Duim maar effe voor me want door de hoogte zal het pittig zwaar worden, toch heb ik er wel erg veel zin in!

Nou, ik heb het overleefd! Het was helemaal geweldig en het lopen ging enorm goed. Op de zwaarste dag liep ieder voor zich en een reisgenoot en ik kwamen als eersten op de top! De uitzichten waren helemaal geweldig, het is zo´n mooi land!
Het gebeuren eromheen was eigenlijk zwaarder: s nachts was het erg koud waardoor ik slecht sliep en ook heb ik al een week diarree, geen pil helpt. Gelukkig had ik er tijdens het lopen niet heel veel last van maar als ik stil stond dan kwam het accuut op. We moeten nu nog 7 a 8 uur terugreizen en dan ga ik lekker douchen (3 dagen niet kunnen doen) en dan lekker naar bed.
Morgen nog een dag en dan gaan we alweer op de weg terug naar Nederland

Groeten Krista
 
verslag laatste dagen sportweek
 
Door Dilana Wouters - 04-09-06 11:13
 
Nou het heeft even op zich laten wachten, maar dan nu toch het verslag van vrijdag en zaterdag!

Vrijdag: de prutrace. Vraag maar aan Rene hoe het was...
Ze hadden een parcours door de sloten gemaakt en iedereen moest individueel dit parcours volgen. 4 mensen (Krista, Rene, Ilse, Sander) moesten een beste tijd neerzetten en 4 mensen (Benthe, Mandy, Rick, Silvan) een estafette. Het was een slopende race, Rene ging dus kotsende over de finish en de rest had er ook best moeite mee.
We werden hier uiteindelijk 16e mee.

Zaterdag: de zeskamp. Rene was nog niet helemaal bekomen van de dag ervoor dus die liet verstek gaan, Benthe en Anika moesten heel hard werken dus hielden we nog 9 mensen over. Dat betekende dat er elke keer 1 persoon aan de kant moest staan.
We hebben hele leuke spelletjes gedaan bijv. met vlaggetjes zwemmen naar tante Janny in een mooie jurk, een bal overgeven, vlot bouwen, enz...

En zoals het bij de Mullen altijd gaat, bij sportieve onderdelen zijn we niet zo best, dus we werden deze dag uiteindelijk 15e.
Maar over het algemeen 10!!!!!!! Van de 20 dus lekker in de middenmoot!!
Volgend jaar weer?

P.S. de foto's volgen!
 
sportweek 31 augustus (dag 4)
 
Door Dilana Wouters - 01-09-06 12:26
 
Sprakeloos.....Nee dat kan ik niet, dus ik zal nog even verslag uitbrengen van gisteravond voor degene die er helemaal niks meer van snappen!
We hebben gister aan badminton en tafeltennis gedaan.
Benthe en William en Krista en Anika hebben met het lange racket gespeeld en B&W verloren de 1e ronde net met 1 punt waardoor ze in de verliezersronde kwamen, maar toch hebben zij 7 punten voor ons in de wacht gesleept!
K&A wonnen de 1e ronde en mochten dus door naar de winnaarsronde. Daarna kwamen ze tegen een team die een maatje te groot was. Maar zij hebben wel 14 punten voor ons in de wacht gesleept!

Dan het tafeltennissen Rick en Rene waren een team en Edwin en Dilana. Beide wonnen de 1e ronde wat ons toegang gaf tot de winnaarsronde! Daarna kwamen een aantal zeer spannende wedstrijden , maar met bloed, zweet en tranen wisten we die toch te winnen! Waardoor we naast elkaar in de finale stonden! En die wonnen we ook!!!!!!!!!
Deze 2 teams haalden beide 24 punten en dat is alles bij elkaar opgeteld 69 punten waardoor we dus voor het eerst in de geschiedenis van het Mullenteam 1e zijn geworden!!!! Ole ole ole ole!!! Nu ben ik echt TROTS op ons team!!

Nou vanavond prutracen/survivalen... Ik zal op mijn best jullie aanmoedigen en ik hoop dat al onze fans ook komen!!!!

Tot vanavond!
 
Het is echt waar!!!
 
Door Dilana Wouters - 31-08-06 12:19
 
Het Mullenteam 3e

Dit heb ik van www.sportservicepuntlangedijk.nl afgehaald. EN het is dus echt waar dat we 3e zijn geworden!!!!!!!!! JIPPIE! Ons beste sportonderdeel sinds 2 jaar!!!
Daarmee staan we in het tussenklassement 8e! Ik ben bijzonder trots op ons team!

Oh we hebben gister volleybal gespeeld en we werden 1e in de poule, daarna moesten we nog 2 wedstrijden spelen en uiteindelijk werden wij zoals eerder vermeld 3e! Ik blijf het herhalen .

Maar vanavond gaan we tafeltennissen en badmintonnen en we gaan weer voor een superscore natuurlijk!

Tot vanavond!
 
sportweek 29 augustus (dag 2)
 
Door Dilana Wouters - 30-08-06 11:50
 
Dag 2 zit er ook weer op en we hebben het iets minder goed gedaan dan maandag

Het was een slopende strijd, het steppen ging fantastisch, maar ja er waren nog 2 onderdelen...

We zijn gister dan ook helaas 17e geworden van de 20 teams en daarmee komen we in het eindklassement op de 13e plaats!

Vanavond gaan we volleyballen en we hopen op veel fans in shirts, want we moeten nu veel punten gaan halen!!

Tot vanavond!

P.S. We hebben gisteravond de Blackpuppies laten winnen in de strijd om de 3e helft.
 
Sportweek
 
Door Krista Mul - 29-08-06 10:17
 
De eerste dag van de sportweek is zeer goed verlopen. We staan 7e van de 20 teams! Met de jokerpresentatie eindigde we op de 4e plaats met Oma Mul in klederdracht, jammergenoeg telt dit niet mee in het eindklassement maar bij gelijkstand zal dit de doorslag geven.

Er waren diverse vragenrondes en spelletjes:
Krista: spijkerbroekhangen
René en Anika: kratjes lopen
Sander: touwtrekken
Dilana en Mandy: zaklopen
Rick en Silvan: soort Mastermind spel

In de derde helft eindigde we op een gedeelde eerste plek met de Black Puppies

Kom ons dinsdag allemaal aanmoedigen in St Pancras!!!
 
Sportweek 28 augustus tot 2 september 2006
 
Door Dilana Wouters - 21-08-06 16:02
 
Ja ja het Mullenteam is weer nieuw leven ingeblazen!!!
Dit keer bestaat het team uit:
Rene, Mandy, Ilse (zusje Mandy), Rick, Silvan, Sander, Anika, Mart, Edwin, Krista, Benthe en Dilana. En de coaches William en Janny.
Wat gaan we doen??
Maandag: Sportquiz en jokerpresentatie bij voetbalcomplex LSVV.

Dinsdag: Langedijker Triatlon (kanoen, steppen en hardlopen) start bij ijsbaan Sint-Pancras en de finish is bij Voetbalvereniging Vrone.

Woensdag: Volleybaltoernooi bij voetbalcomplex C.V. BOL.

Donderdag: Badminton en tafeltennis bij het complex van Handbalvereniging Lacom.

Vrijdag: Prutrace/survivaltocht bij sportcomplex DTS en omgeving.

Zaterdag: Zeskamp bij Zwembad De Bever.

Het begint van maandag t/m vrijdag om 19:00 uur en zaterdag om 14:30 uur.

We hopen natuurlijk dat onze aanhang ons weer komt aanmoedigen !!!! En ons komt steunen bij de 3e helft!
Tot dan!

Voor meer info, zie: www.sportservicepuntlangedijk.nl
 
[vorige] [1][2] [volgende]
 
 
 
 Copyright © 2003-2017: DeGroep.Org
Versie 1.0